tirsdag den 12. februar 2019

Farseret broccoli


Jeg elsker broccoli , både kogt som tilbehør, i wokretter, tærter osv. Og denne lækre broccoli bombe er helt sikkert også et hit her i huset. Jeg serverede den med hasselbach kartofler og en omgang salat.

Farseret broccoli:

500 g hk svinekød
1 løg ( hakket)
2 gulerødder ( revet)
3 fed hvidløg ( hakket)
2 spsk sød chilisovs
1 tsk salt
1 æg
Havregryn ( dem målte jeg ikke af, men til farsen var samlet)

1 lille hoved broccoli
1 -2 pakker bacon

- Alle ingredienserne til farsen røres godt sammen, og farsen stilles på køl i 30-60 minutter.

- Rens broccolien og kog den i ca. 5 minutter ( broccolien skal være hel) , lad den køle af.

- Når farsen har trukket på køl,pakkes broccolien ind i fars og bacon, og sættes i et ovnfastfad.

- Bages ved 200 grader i ca. 45 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar