tirsdag den 26. februar 2019

Tacokrydrede kyllingfrikadeller



Her i huset elsker vi tacokrydderi, og bruger det både i pastaretter, tærter, til tacos, til wraps, og ja nu også til frikadeller . De blev super lækre, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver sådan en portion.

Kyllingfrikadeller:

450 g hk kyllingkød
3 fed hvidløg ( finthakket)
2 forårsløg ( snittet i tynde ringe)
1 æg
3 spsk havregryn
1 pose santa maria tacokrydderi.

- Det hele røres godt sammen, og farsen sættes i køleskabet i 30-60 miutter.

- Form frikadellerne med en spiseske og din håndflade ( eller hvordan du nu ellers former frikadeller), og steg dem i fedtstof ved middelvarme til de er færdige. Jeg tog ikke tid, men vil tro at de fik 15-20 minutter i alt.

Til frikadellerne fik vi pasta med tomatpesto, salat, brød og mojosauce. Du kan finde opskriften på mojosauce lige HER :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar